OTKAZUJE SE EVROVIZIJA 2020 ZBOG VIRUSA

0

OTKAZANA EVROVIZIJA – Nakon što se nekoliko nedelja razmatrala alternativa za održavanje ovogodišnjeg takmičenja Evrovizije, organizatori su doneli konačnu odluku.

S obzirom na neizvesnost koju je širenje virusa COVID-19 izazvalo u Evropi i ograničenja zemalja učesnica i Holandije, rešeno je da se ovogodišnja Evrovizija ukide jer je nemoguće nastaviti sa planiranim događajem uživo.

Evrovizija je trebalo da se održi u maju, a Srbija je izabrala da Hurricane budu naše predstavnice. Za sada nije poznato da li će Evrovizija 2020 biti odložena za neki drugi datum sa ovim izabranim predstavnicima.

POGLEDAJ JOŠ: KULUTRA I ZABAVANa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar