OTKAZANO OTVARANJE BEMUSA – UMETNICA ZBOG EPIDEMIJE NE DOLAZI

0

Otvaranje 52. BEMUS-a trebalo je da se održi u nedelju, 1. novembra, u Kolarčevoj zadužbini. Na otvaranju trebalo je da nastupi čuvena pijanistkinja Marta Argerič uz pratnju Simfonijskog orkestra RTS sa dirigentom Luisom Gorelikom.

Na preporuku ličnog lekara da ne putuje u trenutnoj epidemiološkoj situaciji, Marta Argerič je otkazala dolazak u Beogradu. Pored toga, otkazana su još dva koncerta, nastup gitarskog kvarteta 40 fingers zakazn za 4. novembar i Big Bend RTS zakazan za 6. novembar.

DA LI ĆE SE ODRŽAVATI OMILJENE PRAZNIČNE MANIFESTACIJE?

KASNI KIĆENJE GRADA – KADA ĆE ZASIJATI NOVOGODIŠNJA RASVETA?

Svi koji su kupili ulaznice mogu na blagajni Kolarčeve zadužbine iste zameniti za neki drugi koncert ili tražiti novac nazad.

POGLEDAJ JOŠ: KULUTRA I ZABAVA

 


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMORBeogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati.

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar