OTKAZANI BELEF I DANI BEOGRADA – I DALJE U PLANU TRI MANIFESTACIJE

0

DANI BEOGRADA – Zbog vanrednog stanja u Srbiji sve manifestacije koje je trebalo da se održe u ovom periodu otkazani su, tako da ove godine nećemo imati BELEF, Dane Beograda i Takmičenje muzičke omladine Beograda.

Iz Gradskog sekretarijata za kulturu kažu da je fokus organizacije usmeren na tri veće manifestacije u drugoj polovini godine, čija organizacija teče u kontinuitetu i kvalitetu, shodno okolnostima.

U pitanju su Bitef, Bemus i Oktobarski salon. Iz Sekretarijata za kulturu pozivaju se svi sugrađani da kulturne sadržaje podrže online, a u nastavku su naši predlozi:

 

POGLEDAJ JOŠ: KULUTRA I ZABAVA


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar