OD SUTRA U PRODAJI KARTE ZA AKUSTIČNI KONCERT GRUPE VAN GOGH

0

Popularna beogradska rok grupa Van Gogh će, na veliku radost publike, održati dugo očekivani akustični koncert, kako su ga nazvali na drva. Koncert će održati 23. marta u 20.30h u Kombank dvorani.

Prema rečima frontmena grupe Zvonimira Đukića Đuleta, Van Gogh je već dugo priželjkivao ovaj koncert i  poseban ambijent u kome će posetioci moći da čuju dobro poznate stare hitove u akustičnoj varijanti.

Grupa Van Gogh već godinama unazad važi za jedan od najpopularnijih rok sastava u zemlji i regionu. Osnovana je 1986. godine u Beogradu, a veliku popularnost stekla je sredinom 90-ih godina. Neki od najvećih hitova Van Gogh-a su Neko te ima noćas, Ludo luda, Klatno, Anđele, brate moj, Polje snova i mnogi drugi. Za njihove koncete uvek vlada veliko interesovanje.

Ulaznice će se naći u prodaji sutra, 3. marta. Možete ih potražiti na blagajni Kombank dvorane i na prodajnim mestima Ticket Vision-a. Više informacija o ulaznicama potražite OVDE i na LINKU. Uz kupljenu ulaznicu za koncert na poklon se dobija CD.

[ditty_news_ticker id=“36340″]

POGLEDAJ JOŠ: KULTURA I ZABAVA


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar