NOVI POKUŠAJ ZA OTVARANJE DRIVE IN BIOSKOPA NA ADI

1

DRIVE IN BIOSKOP ADA – Otvaranje Drive in bioskopa na Adi Ciganliji odloženo je nekoliko puta zbog kiše i loših vremenskih uslova, a sada je zakazan novi dan.

Novo otvaranje i projekcija filma Hollywood trebalo bi da se održi u utorak, 23. juna. Početak je u 21.00. Prvih mesec dana, od 23. juna do 23. jula, filmske projekcije će biti besplatne. Prvih sedam dana filmovi će se prikazivati svaki dan, a nakon toga svim danima osim ponedeljkom i utorkom.

Iako su projekcije besplatne, karte je potrebno rezervisati preko sajta Kombank dvorane na LINKU.

viber-baner-poziv-beograduživo

POGLEDAJ JOŠ: KULUTRA I ZABAVANa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

1 коментар

Ostavite komentar