50spinova-baneri-AFF-NOVO-728x90

NOVA DOMAĆA TRILER SERIJA SA BJELOM U GLAVNOJ ULOZI

0

SERIJA TAJKUN – Ove godine smo na ekranima imali priliku da pogledamo više kvalitetnih domaćih serija, a po svemu sudeći, i naredna godina će biti prilično zanimljiva. Već smo pisali da nas sledeće godine očekuje serija nastavak filma Južni vetar sa Milošem Bikovićem u glavnoj ulozi, o čemu više možete pročitati klikom na link ovde, a 2020. godine na male ekrane stiže serija s Bjelom u glavnoj uliozi.

U pitanju je serija Tajkun, koja se nešto više od dva meseca snima u Beogradu i okolini, a u režiji Miroslava Miše Terzića produkcijske kuće Fajerflaj. Serija je kombinacija trilera i porodične drame. U centru priče je Vladan Simonović (koga tumači Dragan Bjelogrlić), u Srbiji omražen zbog bogatstva koje je stekao devedesetih godina prošlog veka.

Kako Bjela navodi, ovaj projekat ne liči ni na jedan koji smo do sada videli na malim ekranima, a scenario je originalan.

Režiser serije Miša Terzić, rekao je o seriji sledeće:

Glavni junak ove priče je čovek koji je veoma usamljen. On je stigao do vrha. Meni je bilo veoma interesantno da se uhvatim ukoštac sa ovako velikom pričom. Za razliku od filma, sve je puno brže, ali i interesantno. Svaki dan je drugačiji. Veoma je naporno, ali sam zadovoljan, biće to dobro.

[ditty_news_ticker id=“36340″]

POGLEDAJ JOŠ: KULTURA I ZABAVA


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar