50spinova-baneri-AFF-NOVO-728x90

NOĆ VEŠTICA U BIOSKOPIMA CINEPLEXX

0

Jedna zanimljiva vest za sve one kojii vole Noć veštica. Ako volite običaje koji prate Noć veštica, izrezane bundeve, strašne priče, horor filmove i ako ste kreativni u osmišljavanju strašnih maski i kostima, sigurno će vam se svideti ideja da zabavu nastavite u nekom od Cineneplexx bioskopa!

Bioskopi Cineplexx organizuju veče horor filmova, u utorak 31. oktobra. Početak druženja je u 18h, a veče strašnih priča će trajati do ponoći.

Očekuje vas predpremijerno prikazivanje osmog nastavka jednog od najpoznatijih horora Slagalica strave, a moći ćete da pogledate i još popularnih horor filmova: Anabel: Stvaranje zla, To, Maska od kože i Srećan dan smrti.

Osim horor filmova koji će biti na repertoaru, za posetioce će biti pripremljena i mnoga druga iznenađena, u duhu Noći veštica. Zainteresovani posetioci mogu da pripreme neku zanimljivu masku i da dođu kostimirani i maskirani u nekog od strašnih junaka horor filmova ili da puste mašti na volju u osmišljavanju maske. Tako maskirani, posetioci treba da podele svoju fotografiju na Instagram profilu uz hashtag #CineplexxNocVestica. Potrudite se da vaša maska bude najbolja i najorginalnija, kako biste osvojili mesec dana besplatnog odlaska u bioskop.

Obezbedite na vreme kartu za neki od vaših omiljenih horor filmova i uživajte u obeležavanju Noći veštica.

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar