NARODNO POZORIŠTE I ATELJE 212 – ONLINE PREDSTAVE

0

ONLINE PREDSTAVE – Kao su zbog vanredne situacije zbog pandemije virusa zabranjena sva okupljanja, a između toga i ona u pozorištima, sve predstave su otkazane.

Ipak, kako bi ljudi mogli da uživaju u ovoj umetnosti i tokom izolacije, pojedina pozorišta za sada su organizovala online predstave, dok ne bude bezbedno da ponovo otvore svoja vrata-

Atelje 212 će svakog utorka, četvrtka i subote na svom Facebook kanalu emitovati snimljene predstave u terminima od 20h. Do kraja ove nedelje raspored je u nastavku, a ostale najave možete pratiti na njihovoj Facebook stranici:

  • Četvrtak 19.03.2020. / 20 časova – KRALJ IBI Alfred Žari ( 1973 )
  • Subota 21.03. 2020. / 20 časova – RANJENI ORAO Mirjana Jakovljević ( 1977 )

Narodno pozorište u Beogradu takođe najavljuje besplatan sreaming svojih operskih, baletskih i dramskih predstava. Prva predstava će biti emitovana večeras na YouTube kanalu Narodnog pozorišta, a snimak će biti dostupan 48 sati na njihovoj stranici.

  • Četvrtak 19.03.2020. / 21 čas – BELA KAFA Aleksandra Popovića u režiji Milana Neškovića. Možete je pratiti u nastavku:

POGLEDAJ JOŠ: KULUTRA I ZABAVANa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar