MOJOFF – PROGRAM BESPLATNOG ONLINE FILMSKOG FESTIVALA

0

MOJOFF – Od 27. marta do 10. aprila trajaće besplatni online filmski festival pod sloganom Uključi se na OFFFestival će moći da se prati preko sajta mojoff.net, a biće prikazani najnoviji filmovi, igrani i dokumentarni, kako za odrasle, tako i za decu.

Fesitval je podeljen u pet celina: Viđeno neviđeno, Kids Fest predstavlja i porodična avantura, Dokumentrni vrhunci i Velikani filma. VIĐENO NEVIĐENO je celina rezervisana za udarne večernje termine i biće prikazano 28 filmova sa Kana, Venecije, Berlina, ali i domaćih festivala FAF i FEST. KIDS FEST PREDSTAVLJA I PORODIČNA AVANTURA je celina za dnevne termine, animirani bioskopski hitovi, sinhronizovani na srpski jezik i generalno program prilagođen za decu. DOKUMENTARNI VRHUNCI prikazivće priče o svetskim zvezdama, umetnicima i sportistima. VELIKANI FILMA baviće se sa tri svetska režisera – Kšištof Kješlovski, Dejvid Linč i Frederiko Felini.

U natavku je program za sve celine, a možete ga preuzeti i na sajtu:

moj-off-filmski-festival

foto: Promo

POGLEDAJ JOŠ: KULUTRA I ZABAVANa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

 

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar