MOJOFF – PROGRAM BESPLATNOG ONLINE FILMSKOG FESTIVALA

1

MOJOFF – Od 27. marta do 10. aprila trajaće besplatni online filmski festival pod sloganom Uključi se na OFFFestival će moći da se prati preko sajta mojoff.net, a biće prikazani najnoviji filmovi, igrani i dokumentarni, kako za odrasle, tako i za decu.

Fesitval je podeljen u pet celina: Viđeno neviđeno, Kids Fest predstavlja i porodična avantura, Dokumentrni vrhunci i Velikani filma. VIĐENO NEVIĐENO je celina rezervisana za udarne večernje termine i biće prikazano 28 filmova sa Kana, Venecije, Berlina, ali i domaćih festivala FAF i FEST. KIDS FEST PREDSTAVLJA I PORODIČNA AVANTURA je celina za dnevne termine, animirani bioskopski hitovi, sinhronizovani na srpski jezik i generalno program prilagođen za decu. DOKUMENTARNI VRHUNCI prikazivće priče o svetskim zvezdama, umetnicima i sportistima. VELIKANI FILMA baviće se sa tri svetska režisera – Kšištof Kješlovski, Dejvid Linč i Frederiko Felini.

U natavku je program za sve celine, a možete ga preuzeti i na sajtu:

foto: Promo

POGLEDAJ JOŠ: KULUTRA I ZABAVANa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

 

Podelite ovo sa prijateljima

1 коментар

  1. Mladen Obradovic on

    kako da gledam filmove besplatno online? Ja sam se ulogovao,ali mi se film pojavljuje samo kao trailer,a ne mogu da gledam ceo film, na sajtu mojoff.net

Ostavite komentar