MIKSER FESTIVAL NA STAROM MESTU – DONJI DORĆOL

0

Deveti po redu, Mikser festival, ove godine održaće se od 25. do 28. maja na starom mestu („na kome je sve i počelo“) – u silosima Žitomlina na donjem Dorćolu. S obzirom da je Mikser House u Savamali zatvoren, ovaj festival nosi autobiografski slogan MIGRACIJA.

Od imena sa domaće muzičke scene moći ćete da čujete: Jura Stublić i Film, Disciplin A Kitschme, Edo Maajka, Zemlja Gruva, Bojana Vunturišević. Večeras, na otvaranju, nastupiće Aleksandar Sedlar (20:30h) kompozitor, dirigent, multi-instrumentalista i producent iz Beograda. Nakon njega, nastupiće Marko Louis (22:00).

Sutra, na glavnoj bini Mikser festivala nastupiće britanski Avalanche Party (19:35), garažni-pank bend. Nakon njih, nastupiće E-Play (20:50), domaći alternativni sastav iz Beograda. Sledi Disciplin A Kitschme (22:15), a u ponoć binu preuzima organizacija Kišobran (23:50). Kišobran žurke važe za omiljene u gradu, gde se pleše dugo, a zaljubljuje često.

Subota, 27. maj je rezervisana za Bojanu Vunturišević (20:15), Zemlja gruva (21:15) i nastup popularnog bosanskog repera, Edo Maajka (22:30).

Poslednjeg dana, Mikser festival zatvoriće Zagrebački Film na čelu sa pevačem Jurom Stublićem (22:00). Ovo je bio jedan od nosećih snaga jugoslovenskog novog talasa i brzo je posao prvorazedan pop-rok bend.

Podelite ovo sa prijateljima

Comments are closed.