50spinova-baneri-AFF-NOVO-728x90

MARKO ŠELIĆ MARČELO DRŽI MOTIVACIONO PREDAVANJE U UŠĆU

0

U okviru projekta Lepo mi je, jer tako želim, četvrto u nizu motivaciono predavanje održaće pisac i muzičar Marko Šelić Marčelo. Projekat organizuju Ušće šoping centar i Centar za lični razvoj Lepo mi je. Tema ovog predavanje biće Gde pronalazim elan, a počinje u 20h večeras u sali bioskopa Cineplexx.

Marčelo predavanje otvoriće pitanje – gde i kako nalazimo volju da se pokrenemo, ali i da očuvamo entuzijazam za svaki novi korak. Marčelo je poznat kao svestrana ličnost, pa će verovatno imati dobre savete na ovu temu, kao i inspiraciju za nove velike i male pobede.

U okviru projekta Lepo mi je, jer tako želim već su govorile tri ličnosti. U maju se okupljenima obratila Marina Maljković, košarkaški trener, na temu značajnosti izgradnje ličnih kvaliteta, kao i timskog duha. U junu, komunikolog i kulturolog Zorica Tomić obratila se publici sa savetima kako da razumeju druge, dok je mladi YouTuber, Milan Inić Yasserstain u julu svima objasnio da strah nije strašan i da se sa njime moramo hrabro suočavati.
Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar