MAĐARSKO NARODNO POZORIŠTE I ANSAMBL LIGETI GOSTUJU U BEOGRADU

0

Kao deo programa manifestacije Nedelja mađarske kulture u Srbiji, naš glavni grad će ugostiti Mađarsko narodno pozorište iz Budimpešte i čuveni mađarski ansambl Ligati.

Mađarsko narodno pozorište će odigrati dve predstave. Obe je režirao Atila Vidnjanski, a igraće se na  Velikoj sceni Narodnog pozorišta.

Izvođenje predstave Vrteška zakazano je za 23. novembar u 19.30h. U pitanju je kombinacija proze, plesa i muzike. Predstava Ban Bank će imati izvođenje već sutradan, 24. novembra u 19.30h, a prate je dramski konflikt i jake emocije.

Besplatne ulazanice se prezimaju na blagajni Narodnog pozorišta (radno vreme je radnim danima i subotom 11-15h i od 17h do početka predstave, a nedeljom od 17h do početka predstave). Broj telefona za više informacija o preuzimanju ulaznica je 011/26 20 946.

Beograd će posetiti i poznati mađarski ansambl Ligeti, koji će 26. novembra nastupiti u Beogradskoj filharmoniji. Članovi ovog sastava, poznati umetnici izvešće dela četiri najveća kompozitora mađarske muzike XX-XXI veka, Bartoka, Ligetija, Kurtaga i Etveša.

Ulaz na koncert ansambla Ligeti, takođe je besplatan. Za dodatne informacije možete pozvati 011/ 3282 977.

POGLEDAJ JOŠ: KULTURA I ZABAVA

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar