LUDA GODINA – SNIMA SE NASTAVAK ŽIKINE DINASTIJE

0

ŽIKINA DINASTIJA NASTAVAK – Kultna Žikina dinastija dobija nastavak pod nazivom Luda godina, što se nadovezuje na prvi deo Žikije dinastije pod nazivom Lude godine, snimljenog još 1977. godine.

Ovog puta u centru priče biće Žikin unuk Miša, koga će, baš kao i u originalnom serijalu, igrati Nikola Kojo. On je sada otac dva dečaka, od kojih je jedan kao tinejdžer na pragu „ludih godina“.

Autor scenarija za nastavak je Milena Marković, profesorka FDU, a ono što je interesantno jeste da je ona ćerka Jovana Markovića, koji je radio originalni scenario.

viber-baner-poziv-beograduživo

 

POGLEDAJ JOŠ: KULUTRA I ZABAVANa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati.

 

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar