LETNJI DEČIJI SAJAM NA OTVORENOM, ULAZ BESPLATAN

0

LETNJI DEČIJI SAJAM – Prateći aktuelne okolnosti i poštujući odluke i preporuke Kriznog štaba Vlade Republike Srbije,  letnji Dečiji sajam održaće se 12. i 13.  septembra na otvorenom – u Savskom parku (Beograd na vodi) od 11 do 19 časova. Ulaz je besplatan.

Tradicionalni profesionalni sajam namenjen potrebama naših najmlađih ovog puta će biti održan uz maksimalne napore poštovanja svih bezbednosnih mera u cilju zdravstvene zaštite učesnika i posetilaca uz želju i obavezu  da se opravda poverenje dece, roditelja i izlagača i zadrži epitet najradosnijeg  dečjeg  hepeninga.

Mališani i njihovi pratioci će moći da uživaju u druženju sa omiljenim junacima, pozorišnim predstavama, neprekidnom  zabavnom programu na bini kao i na sportskom terenu uz brojna takmičenja, nagrade, edukativne radionice i ostale zanimljive sadržaje prilagođene novonastalim okolnostima na obezbeđenom otvorenom prostoru većem od 4.000 kvadratnih metara. Broj izlagača će zbog poštovanja mera i bezbednosne situacije biti smanjen.

Primarna obaveza organizatora je poštovanje preporuka obaveznog nošenja maski sa razdaljinom između štandova od najmanje 3 metra, obezbeđivanje dovoljne količine sredstava za dezinfekciju ruku i rigorozna kontrola da prostor na kome će se održati Sajam bude srazmerno popunjen posetiocima  uz poštovanje ograničenja broja ljudi na jednom mestu na otvorenom.

Iza naših najmlađih je, kao i iza svih nas, neočekivano težak period koji donosi obavezu da o psihofizičkom zdravlju brinemo sa još više pažnje, da ne zaboravimo zabavu, ali i edukaciju kao i sportske  aktivnosti.

OTKAZAN TRADICIONALNI OBRENOVAČKI VAŠAR

POGLEDAJ JOŠ: KULTURA I ZABAVA


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar