LENA KOVAČEVIĆ I EKIPA FILMA „MANU MUNJA“ OVE SUBOTE U BEO ZOO VRTU

0

Najnovija animirana avantura, MANU MUNJA, biće predstavljena u Beo Zoo Vrtu (Mali Kalemegdan 8) u subotu 11. maja sa početkom u 12 časova. Tom prilikom, sa posetiocima će se družiti ekipa sinhronizacije: Lena Kovačević koja tumači jednu od uloga (Kalifa) i izvodi naslovnu numeru filma “Letimo”, glumci Ognjen Drenjanin (Manu); Predrag Peđa Damnjanović i Jovana Jelovac Cavnić (galebovi).

Za okupljene će biti organizovano i kratko upoznavanje sa čiopama, vrstom malih ptica, jer je glavni lik Manu upravo čiopa koja živi sa jatom galebova. Glavni zaplet nastaje kada čiopa Manu upozna pripadnike svoje vrste i sazna da čiope i galebovi nisu u dobrim odnosima. Sve mališane očekuju brojne aktivacije kao i pokloni iznenađenja koje je pripremila ekipa filma MANU MUNJA.

Ovaj animirani film za decu počinje sa redovnim bioskopskim prikazivanjem 9. maja u distribuciji Dexin Filma, a posebna projekcija uz prisustvo glumaca zakazana je za subotu 11. maj u 16:30 u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center. Karte su već u prodaji i mogu se obezbediti na blagajna bioskopa, kao i putem interneta.

Crtani film MANU MUNJA dolazi iz studija za animaciju koji je poznat po specijalnim efektima za filmove „Dan nezavisnosti 2“, „The Grand Budapest Hotel“ i  „White House Down“. Scenario je nominovan kao najbolji scenario za film na Međunarodnom festivalu animiranog filma FMX Festival u Nemačkoj i dobitnik je prve nagrade na dečijem festivalu u Amsterdamu za projekat koji najviše obećava. U originalnoj verziji glasove daju Kejt Vinselt i Vilijem Defo.

POGLEDAJ JOŠ: KULTURA I ZABAVA


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar