LED 2 – NOVI FILM MILOŠA BIKOVIĆA STIŽE U BIOSKOPE

0

FILM LED 2 – Svetska premijera dugo očekivanog nastavka ledene bajke Led 2, koja će se od 14. februara naći pred domaćom publikom, održana je proteklog ponedeljka u Moskvi.

Specijalnu projekciju zatvorenog tipa u filmskom centru “Oktobar” uveličale su zvezde najgledanijeg ruskog romantičnog filma svih vremena, Aglaja Tarasova i Aleksandar Petrov, a veliku pažnju tamošnjih medija izazvao je i dolazak Miloša Bikovića.

Svi pogledi bili su uprti u našeg proslavljenog glumca i njegovu bivšu devojku Aglaju, koji su se prvi put posle raskida od pre dve godine pojavili u javnosti na istom događaju. Sedmoj sili nije promaklo da su oboje bez pratnje prošetali crvenim tepihom. Aglaja u glamuroznoj i kratkoj crvenoj haljini i na visokim potpeticama, dok je Miloš bio ležerno elegantan. Mada su fotoreporteri željno iščekivali da ih uslikaju zajedno, do susreta bivšeg ljubavnog para i junaka prvog dela filma “Led” nije došlo.

Led 2 će se na repertoaru domaćih bioskopa od petka, 14. februara, kao i u svim manjim gradovima po Srbiji, posredstvom mobilnih bioskopa Mobil 3D Cinema.

[ditty_news_ticker id=“36340″]

POGLEDAJ JOŠ: KULTURA I ZABAVA


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar