50spinova-baneri-AFF-NOVO-728x90

KONCERT KORNI GRUPE U SAVA CENTRU

0

Čuvena Korni grupa vraća se na scenu Sava centra da pred beogradskom publikom održi svoj povratnički koncert. Legendarna grupa je koncert zakazala za 31. januar u 20:30h.

Korni grupa je osnovana pre pet decenija, daleke 1968. godine. Bila je jedna od najpopularnijih grupa u nekadašnjoj Jugoslaviji. Osnivači su klavijaturista Kornelije Kovač i bivši članovi sastava Elipse, basista Bojan Hreljac i bubnjar Vladimir Furduj Furda.

Grupa je postojala do 1974. i mnogi poznati pevači su pevali u njoj, Dado Topić, Zlatko Pejaković, Dalibor Brun, Zdravko Čolić i Dušan Prelević. Neke od najpoznatijih pesama Korni grupe su Čovek ipas, Trla baba lan, Etida, Ivo Lola, Divlјe jagode.

U Sava centru Korni grupa će nastupiti u sledećem sastavu: klavijaturista Kornelije Bata Kovač, gitarista Josip Boček i pevač Dado Topić i novi članovi benda basista Peđa Milanović, klavijaturista Aleksandar Miletić i bubnjar Ratko Ljubičić.

Ulaznice za koncert koštaju 1.500, 1.800, 2.100, 2.400 i 2.800 dinara. Više informacija o slobodnim ulaznicama potražite na  savacentar.net i na eventim.rs.

[ditty_news_ticker id=“36340″]

POGLEDAJ JOŠ: KULTURA I ZABAVA


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar