KLIZANJE POD MASKAMA – OTVORENO KLIZALIŠTE NA TAŠMAJDANU

1

U skaldu sa epidemiološkim merama i uz odobrenje Gradskog štaba za vanredne situacije otvoreno je i klizalište na Tašmajdanu.

Radno vreme će radnim danima i vikendom biti od 12.00 do 14.00 i od 15.00 do 17.00. Takođe, ljubitelji noćnog klizanja moći da posete klizalište od 18.00 do 20.00. Cena pojedinačne ulaznice je 300 dinara, a postoje i porodične karte – za jednog roditelja i jedno dete cena ulaznice je 450 dinara, a za oba roditelja i dvoje dece 600.

Samo klizalište se prostire na više od 2.000 kvadratnih metara, a iz SRC Tašmajdan ističu da će u pomenutim terminima broj posetilaca na ledenoj površini biti ograničen. U pauzama između termina radiće se dezinfekcija klupa, ograda, klizaljka i zajedničkih prostorija.

Na samom ulazu, obeležen je razmak od 1,5 metara zbog neophodne distance, a posetiocima će biti na raspolaganju dezinfekciona sredstva. Takođe, maske su obavezne, kako i van leda, tako i na ledu. Biće prisutan i kovid redar, pa će posetioce koji ne poštuju mere upozoravati, a moći će i da ih udalji sa klizališta ukoliko nastave da ne poštuju propisane mere.

Što se tiče radnog vremena, za Badnji dan, 6. januara, klizalište neće raditi u večernjem terminu, dok će za Božić raditi tokom čitavog dana.

POGLEDAJ JOŠ: KULUTRA I ZABAVA

 

Podelite ovo sa prijateljima

1 коментар

  1. Divno, neznam da li ima nesto lepse od klizanja, pa makar i sa maskama, kad se mora nije tesko, nadam se da ce klizaci biti disciplinovani i da su ojacali imunitet sa opc+c, vitaminima, cinkom, selenom…

Ostavite komentar