#JASAMUMUZEJU – INSTAGRAM KAMPANJA NARODNOG MUZEJA

0

#JASAMUMUZEJU – Narodni muzej u Beogradu u saradnji sa Ministarstvom kulture i informisanja, Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija, Turističkim organizacijama Beograda i Srbije, Er Srbijom i najvećim medijskim kućama sa nacionalnom frekvencijom započeo je kampanju za promociju ove kuće, kako u zemlji, tako i u inostranstvu.

Kampanja je planirana u više faza, a prva je počela pre nekoliko dana i to preko društvene mreže Instagram, u saradnji sa nacionalnim avioprevoznikom Er Srbijom.

Kampanja #jasamumuzeju ima za cilj da pozove pre svega mlade ljude, ali i sve ostale, da posete Narodni muzej, izaberu omiljeni eksponat i pored njega se fotografišu. Tu sliku treba da objave na svom Instagram profilu, uz hašhtag #jasamumuzeju i da oznace lokaciju Narodnog muzeja kao i profil Narodnog muzeja na Instagramu. Ideja je da se Muzej približi svima i da postane mesto okupljanja i edukacije mladih naraštaja.

Akcija traje do 1.decembra, a autor slike koja na kraju bude imala najviše lajkova dobiće na poklon od Er Srbije dve povratne avionske karte za Pariz. Dakle, iz Narodnog muzeja u Beogradu direktno u Luvr. 🙂

[ditty_news_ticker id=“36340″]

POGLEDAJ JOŠ: KULTURA I ZABAVA


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar