IZLOŽBA 100 NAJLEPŠIH SLIKA SRBIJE U DORĆOL PLATZU

0

U Dorćol Platzu (Dobračina 59b) danas će svećano biti otvorena izložba Sto najlepših slika Srbije, koja će sigurno privući veliki broj ljubitelja fotografije. Otvaranje je zakazano u 18h. Posetiocima će biti predstavljeni i autori radova.

Na izložbi će biti prikazane fotografije, koje su na foto-konkursu, u organizaciji portala Slike Srbije, osvojile najveći broj glasova pubilke, kao i 12 fotografija koje je posle prvog kruga glasanja odabrao stručni žiri. Reč je o foto-konkursu, koji je trajao do kraja novembra. Pobedu je odnela fotografija Leposavić autorke Mine Jevremović. Fotografija Beloglavi sup krstari nad kanjonom Uvac autora Ljubiše Simovića je osvojila drugo mesto. Zanimljivo je da je razlika u broju glasova između prvoplasirane i drugoplasirane fotografije svega jedan glas.

Karakteristično za sve fotografije je to što oslikavaju lepotu naše zemlje. One su nasle kao rezultat talenta i autorskog doživljaja lepote Srbije. Svi koji žele da vide ove fotografije, moći će to da učine do 16. januara, jer će izložba do tada biti otvorena.

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar