HURRICANE PREDSTAVLJA SRBIJU NA EVROVIZIJI 2020

0

Sinoć je održano finale Beovizije i glasovima stučnog žirija, kao i publike, izabran je predstavnik Srbije za predstojeću Evroviziju.

Pobedu je odnela grupa Hurricane sa numerom Hasta la vista. Grupu čine tri članice, Sanja Vučić koja je 2016. godine predstavlja Srbiju na Evrovizije u solo nastupu, potom Ksenija Knežević i Ivana Nikolić.

Drugo mesto na Beoviziji zauzela je Naiva sa pesmom Baš, baš, a trće Igor Simić sa pesmom Ples za rastanak.

Ovogodišnja Evrovizija održaće se u Roterdamu u Holandiji, a Hurricane će nastupati u drugom polufinalu, 14. maja. Pobedničku pesmu možete poslušati u nastavku:

POGLEDAJ JOŠ: KULUTRA I ZABAVANa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar