HUMANITARNI KONCERT ZA NORBS U KOMBANK DVORANI

0

Povodom obeležavanja međunarodnog Dana retkih bolesti, 29.02.2020. godine, NORBS – Nacionalna organizacija za retke bolesti Srbije Vas poziva na humanitarni koncert.

Koncert koji će se održati u sredu 26.02.2020. u Kombank Dvorani, sa početkom u 20h, realizuje se uz pomoć naših poznatih muzičara Tropico band-a, Ane Štajdohar i Ansambla Davora Jovanovića, koji su nesebično podržali zamisao o koncertu i doprineli da se ideja sprovede u delo.

Ulaznice za koncert su u prodaji na blagajni Kombank Dvorane, na svim prodajnim mestima Ticket Vision-a i putem sajta tickets.rs.

POGLEDAJ JOŠ: KULTURA I ZABAVANa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar