ČUVENI „BULEVAR DESPOTA STEFANA 68B“ PONOVO ORGANIZUJE HUMANITARNU AKCIJU

0

Stanari zgrade u ulici Bulevar Despota Stefana 68b ponovo organizuju humanitarnu predstavu, a prihod će ići za izgradnju dečjeg hemato-onkološkog odeljenja u Nišu.

Monodramu Milunka Savić će izvesti glumica Jugoslovenskog narodnog pozorišta Vesna Stanković na platou između zgrada u Bulevaru Despota Stefana 68b i Vojvode Dobrnjca sa početkom u 20:30h.

Ulaznica će biti potvrda na telefonu da je poslat SMS na humanitarni broj 1150 / Nacionalno Udruženje roditelja dece obolele od raka, a cena jedne poruke je 100 dinara.

Do sada su stanari ove zgrade skupili novac za klima uređaje za porodilište u KBC Zvezdara, pre dve godine su skupili veću količinu hrane i opreme za žene i decu migranata, pomagali su Domu za nezbrinutu decu u Zvečanskoj, poplavljenima u Obrenovcu kao i u akciji Čep za hendikep.

Inače ovo je jedan od najlepših i najuređenijih ulaza u Beogradu. U zgradu se ulazi pomoću otiska prsta, šifre ili kartice, hodnici su čisti i osvetljeni, na zidovima su slike, novi liftovi, takođe imaju biblioteku, prostoriju za druženje a na krovu letnji bioskop.

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar