FEST 2020 – POČINJE PRODAJA KARATA (PROGRAM)

0

48. Međunarodni filmski festival FEST 2020 počeće 28. februara i trajaće do 8. marta. Prodaja karata počinje u subotu, 25. januara, na blagajnama dvorana u kojima se održava festival, ali i preko sajta tickets.rs.

U prvih sedam dana prodaje, CEBEF je obezbedio popust od 10% na kompletne po terminskim linijama, kao i na opciju Moj komplet za online kupovinu. Takođe, za prvi termin na dan projekcije u Kombank dvorani obezbeđen je popust od 50% za penzionere.

Program ovogodišnjeg FEST-a možete preuzeti na LINKU.

POGLEDAJ JOŠ: KULTURA I ZABAVANa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar