FACEBOOK KUPIO GIPHY, ŠTA ĆE BITI SA OSTALIM APLIKACIJAMA?

0

FACEBOOK KUPIO GIPHY – Ukoliko redovno u komunikaciji preko društvenih aplikacija koristite čuvene gifove, zanimaće vas vest da je kompanija Facebook kupila GIPHY za 400 miliona dolara, a među prvima koji će izgubiti podršku su dodatak za iMessage, tj. Apple korisnici, kao i Twitter.

GIPHY trenutno koristi oko 700 miliona ljudi svakoga dana, a gifovi ove aplikacije ubuduće će najverovatnije biti dostupni samo na određenim aplikacijama. Pored aplikacija koje poseduje kompanija Facebook, Messenger, Facebook, Instagram i WhatsApp – Giphy i njegove animacije mogle bi uskoro biti odsečene od svih ostalih.

Među aplikacijama koje mogu ostati bez Giphy dodatka su Snapchat, TikTok, Signal, Tinder, Telegram, Viber, Mailchimp, Slack… Određene aplikacije poput Signala i Telegrama su već promenile svoje Uslove poslovanja u vezi sa GIPHY dodatkom, napominjući da neće dozvoliti da ova platforma prikuplja nedozvoljene informacije o korisnicima na bilo koji način, kako se Facebook do sad nije proslavio po zaštiti privatnosti svojih korisnika.

NOVINA U RAZMENI VIBER PORUKA

„MOLITVA“ IZ PUSTOG BEOGRADA (VIDEO)

Izvor: Mondo

POGLEDAJ JOŠ: KULTURA I ZABAVA


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar