DVA KONCERTA LEPE BRENE U ARENI

0

Jedna od najpoznatijih pevačica na Balkanu i najveća muzička zvezda nekadašnje Jugoslavije, Lepa brena slavi 35 godina uspešne karijere. Povod za dvosturko slavlje je i njen rođendan.

Lepa Brena je rođena 20. oktobra 1960. godine u Brčkom. Početkom 80-ih počela je da nastupa sa bendom  Lira šou, koji je kasnije promenio naziv u Slatki greh. Prvi uspeh postigli su sa pesmom Čačak, a nakon toga nastavljaju da nižu uspehe i da nastupaju širom bivše Jugoslavije i Balkana. Lepa Brena je imala zapaženo pojavljivanje u filmu Tesna koža,  a publika se rado seća i filmova Hajde da se volimo.

Povodom obeležavanja jubilarnih 35 godina karijere, Lepa Brena je zakazala čak dva koncerta u Štark areni. Prvi će biti 20. oktobra u 20h. Pošto su karte za pvi koncert rasprodate veoma brzo, drugi koncert je zakazan već za sutradan, 21. oktobar u 20h. Koncerti su deo turenje Zar je važno da l’ se peva ili pjeva. Prilika je da se publika podseti hitova Mile voli disko, Okrećeš mi leđa, Hajde da se volimo, Ja nemam drugi dom, Čik pogodi, Uđi slobodno, Pazi kome zavidiš i mnogih drugih.

Ulaznice za koncert 21. oktobra možete potražiti na prodajnim mestim Eventima po ceni od 1.200, 1.500, 1.400, 1.600, 1.800 dinara. Za više informacija o kartama posetite www.eventim.rs.

POGLEDAJ JOŠ: KULTURA I ZABAVA


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar