DONATORSKI KONCERT ZA ANU I GAGIJA NA LETNJOJ SCENI BITEFART CAFEA

0

Večeras će se na letnjoj sceni Bitefart cafe-a (Mali Kalemegdan) od 21h odražti donatorski koncert za Anu i Gagija povodom odlaska na Berkli muzički koledž.

Ana Krstajić je jedna od naših najtalentovanijih mladih kompozitora. Diplomirala je na Fakultetu Muzičke Umetnosti u Beogradu u klasi prof. Isidora Žebeljan, a dobitnica je više značajnih nagrada sa internacionalnih takmičenja kompozitora. Dragan Gagi Hajnrih je jedan od najtalentovanijih mladih gitarista, bavi se izvođenjem, komponovanjem i aranžiranjem, a trenutno radi na izdavanju svog prvog albuma. Diplomirao je na Fakultetu Muzičke Umetnosti u Beogradu u klasi prof. Vanje Kevrešana na odseku za džez muziku.

U julu 2016. godine osvojili su prve nagrade na internacionalnom muzičkom takmičenju “The Best Musical Mind” i dobili pune stipendije za “Berklee Summer Performance Program” u Valensiji. Na letnjem kampu primećeni od strane afirmisanih profesora Berkli Koledža dobili su poziv da izađu na audiciju i intervju za nastavak studija na Berkli muzičkom koledžu i od 200 učesnika tog kampa samo petoro je uspelo da osvoji parcijalne stipendije među kojima su i Ana (80%) i Dragan (70%), jedini iz Srbije.

Sa Anom i Gagijem nastupiće specijalni gosti koncerta:
-Dr . Nele Karajlić
-Vasil Hadžimanov
-Marko Đorđević
-Sale Sedlar
-Qzama quartet
-Ivana Vukmirović
-Epiphany quartet
U pratnji Dragana Ćaline, Miloša Branisavljevića, Aleksandra Petrovića, Andije Gavrilovića, Rastka Obradovića, Jane Rančić, Ane Spremić, Larise Tereščenko, Ane Katić, Frančeske Grgin, Isidore Dramićanin, Stefana Gavrilovića i drugih.

Pozvani su svi koji su u mogućnosti da pomognu mladim talentima kako bi ostvarili svoj san i postali studenti jednog od naprestižnijih muzičkih koledža na svetu.

Karte će se prodavati na ulazu Bitefartcafe-a:
Studenti Fakulteta Muzičke Umetnosti (uz indeks): 500,00 din
Standard: 1,000.00 din

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar