50spinova-baneri-AFF-NOVO-728x90

DOMAĆE SERIJE U KOJIMA ĆEMO UŽIVATI OVE JESENI

0

DOMAĆE SERIJE – Ove jeseni nas očekuje veliki izbor zanimljivih domaćih serija – neke su već počele sa emitovanjem, neke će uskoro početi, a ono što je sigurno jeste da ove godine zaista imamo priliku da proberemo u šarenoj ponudi. Nešto više o novim domaćim serijma možete pročitati u nastavku.

DUG MORU (RTS)

U pitanju je serija s elementima trilera, drame i mitskih elemenata. Topla ljudska priča o roditeljstvu i beskrajnoj ljubavi oca prema ćerki i sestre prema bratu, kao i priču o žrtvama koje su oni spremni da podnesu.

Počela je sa emitovanjem 7. oktobra i možete je pratiti svakog ponedeljka na RTS-u od 20.05h.

GRUPA (RTS)

Serija grupa počinje sa emitovanjem danas, 13. oktobra na Prvom programu RTS-a. U glavnim ulogama je grupa od četvoro mladih tinejdžera Denisa Murića, Pavla Mensura, Ivanu Zečević i Marka Milivojeva, koji imaju dvadesetak godina i oni su u ulogama tih tinejdžera koji ulaze u svet droge, dilovanja i kriminala. Serija u 11 epizoda prati njihove sudbine.

JUNACI NAŠEG DOBA (RTS)

Prema rečima umetničkog direktora Sobodana Terzića, serija Junaci našeg doba govori o raznim predstavnicima srpskog savremenog društva. U osnovi priče je porodica. Otac porodice, koga tumači Nenad Jezdić, postaje predsednik opštine, a taj događaj pokreće lavinu događanja svih članova porodice, supruga, oca, dece i prijatelja. Priča o problemima s kojima se porodice svakodnevno sreću, prožeta komedijom.

Snimljeno je ukupno 20 epizoda, a emitovanje je najavljeno za decembar takođe na RTS-u.

ŠVINDLERI (RTS I SUPERSTAR TV)

Zaplet priče, smeštene u tridesete godine dvadesetog veka, počinje objavom Državne lutrije Kraljevine Jugoslavije da je dobitnik glavne novčane nagrade – iz Palanke. Ta vest će uzburkati mirnu Palanku i promeniti sudbine mnogih.

Snimanje serije počelo je u avgustu ove godine, a emitovanje je najavljeno za novembar.

UJKA – NOVI HORIZONTI (TV NOVA S)

U pitanju je serija najavljena kao nastavak serije Mile protiv tranzicije, a i autor je isti – Srđa Anđelić. Igraju Branka Katić, Nikola Đuričko, Boris Milivojević, Sergej Trifunović. Od 21. septembra se emituje na mreži Nova S.

Ujka je slučajni prolaznik koji sticajem okolnosti postaje zvezda borbe protiv Evropske unije. On preuzima na sebe sve nuspojave reformi, ukazuje na opasnost po navike i običaje i od malog čoveka se transformiše u narodnog tribuna. Nehotice postaje zvezda kanala Jutjub. Iako uglavnom služi za sprdnju, on koristi svoj uticaj i sve više postaje značajan katalizator nezadovoljnog sveta. Društvo ujki pravi Maca koja je glas razuma u ovoj priči. (Wikipedia)

SENKE NAD BALKANOM (TV NOVA S)

Dugo najavljivana i očekivana, ove jeseni stiže i nastavak popularne serije Senke nad Balkanom. Šest godina posle događaja u prvoj sezoni, junaci Tane (Dragan Bjelogrlić) i Stanko (Andrija Kuzmanović) kreću u avanturu koja baca novo svetlo na skrivenu istoriju Balkana. Dok narko-bande vode nemilosrdni rat na ulicama, Beograd potresa serija jezivih ubistava.

POGLEDAJ JOŠ: KULTURA I ZABAVA


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar