50spinova-baneri-AFF-NOVO-728x90

DISNEY LEDENI KARAVAN STIŽE U BEOGRADSKU ARENU – KUPITE KARTE NA VREME

0

U Beograd stiže jedna od najvećih svetskih senzacija – Disney On Ice i dovodi nam predstavu Čarobna kraljevstva, u kojoj će uživati i deca i roditelji. Disney On Ice i Enertainment će nam, posle četiri godine, predstaviti četiri prelepe Diznijeve priče. Šou je zakazan za 13, 14. i 15. oktobar u Kombank areni.

Glavni likovi Čarobnog kraljevstva su omiljeni animirani junaci današnjice, sestre Ana i Elza i sneško Olaf iz Zaleđenog kraljevstva (Frozen), Munja Mekvin i Šleper Vukša iz Automobila (Cars), kao i akteri Priče o igračkama (Toy Story) i čuvene Male Sirene (The Little Mermaid). Na veliko oduševljenje posetilaca, u predstavi će se pojaviti i vanvremenski animirani miljenici svih generacija Miki Maus, Paja Patak, Šilja i mnogi drugi.

Karte su već u prodaji. Mogu se kupiti putem prodajne mreže Eventima (blagajna Kombank arene, Bilet centar, blagajna Doma omladine, knjižare Delfi, Ušće Shopping Centar), ali i elektronskim putem, preko sajta www.eventim.rs. Informacije o prodaji grupnih karata (50 i više) možete dobiti na telefon: +381 11 3340 410 ili info@taramountfilm.com.

Cene ulaznica za predstavu 13. oktobra su povoljnije u odnosu na cene za preostale predstave. Ulaz za decu do 3 godine je besplatan i dete nema sedište i sedi kod roditelja u krilu. U pitanju je porodični šou, pa je za kupovinu 4 ili više karata omogućeno 10% popusta u tzv. porodičnom paketu. Popust se odnosi na kategorije Preimum i Seated.

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar