50spinova-baneri-AFF-NOVO-728x90

DEČIJA SUBOTA U KOMBANK DVORANI – ALADIN I LETEĆI ĆILIM

0

Prvi dan vikenda u samom srcu grada, u Kombank dvorani biće u znaku najmlađih i porodičnog druženja. Mališane očekuje Dečija subota, koja će biti inspirisana čuvenim junakom iz bajke Aladinom.

Sutra od 11h do 14h sve će biti u duhu  priča o Aladinu. Za posetioce će biti organizovane radionice sa UV dance ekipom i kutak za slikanje na pravom letećem ćilimu sa glavnim akterima filma. Centralno i najznačajnije mesto imaće bioskopsko prikazivanje najnovijeg dugometražnog animiranog filma Aladin i leteći ćilim u 12h.

Inače, na veliku radost dece, ali i nešto straijih koji žele da se podsete Aladinovih avantura , u beogradske bioskope, ali i u bioskope širom Srbije 24. januara je stigao crtani film Aladin i leteći ćilim, sinhronizovan na naš jezik. Nastao je na osnovu knjige autora Ole Lund Kirkegarda, koja spada u najpopularnije dečije knjige u Danskoj.

Ukratko o filmu:

Aladin i leteći ćilim govori o važnosti prijateljstva i poštenja, gde  dečak po imenu Aladin živi u jednom malom pustom selu zajedno sa majkom, ocem i kozom. Aladin sanja o pustolovinama u velikom svetu koji se nalazi iza planina na horizontu. Aladinov otac uopšte ne podržava svog sina i insistira da se smiri. Od dečaka se očekuje da pođe stopama svog oca i postane krojač. Kada Aladin dobije nepredviđenu šansu, on je zgrabi oberučke. Na fantastičnom letećem tepihu, koga je dobio od El Faze, Aladin sa svojom vernom prijateljicom kozom, leti prema suncu sa zadatkom da vrati El Fazi izgubljeno unuče. Na svom putu Aladin upoznaje Džes, divnu i pametnu gradsku devojčicu koja poznaje sve zamke velikog grada.

Inače, ukoliko propustite projekciju u 12h sledeće će biti u 13:50, 15:30 i 16h. Više informacija o ulaznicama potražite klikom na  LINK.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKA DEŠAVANJA

 

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar