DA LI SU MAFIJAŠI JAČI OD DERBIJA? STIGAO JE NOVI TREJLER ZA FILM „EKIPA“ (VIDEO)

0

FILM EKIPA – Dve nedelje pred premijeru filma Ekipa stigao je i drugi trejler. Film Ekipa okupio je ove godine zasigurno najbolju domaću postavu glumaca koju čine Srđan Žika Todorović, Dragan Jovanović, Andrija Milošević, Ljubomir Bandović i Sergej Trifunović.

Ekipa je film o najvažnijoj sporednoj stvari na svetu, fudbalu, Zvezdi, Partizanu, derbiju, ali i o svemu onome zbog čega je fudbal uvek nešto više od sporta. Kako izgleda dan u kome se igra derbi, a najveća nada Partizana, od koje se najviše očekuje na terenu, mora da vrati novac mafijašu. Da li će zvezdaš spasiti partizanovca, da li će jedna žena konačno razumeti zašto je taj fudbal toliko važan, da li mafijaš može da bude prevaren. Novi trejler daje nagoveštaj odgovora na ova pitanja.

Ekipu filma, pored pomenutih glumaca, još čine i reper Đus, bivši igrač Crvene zvezde Perica Ognjenović, Nikola Ristanovski, Ljiljana Stjepanović, Anđela Jovanović.


Premijera filma Ekipa je zakazana za 23. oktobar u Sava centru, u 20.30 sati. Karte se prodaju na blagajni Sava Centra i svim prodajnim mestima tickets.rs

Nakon premijere u Beogradu, gledaoci će imati priliku da film vide u bioskopima širom Srbije.

Novi trejler pogledajte u nastavku:

PR objava

POGLEDAJ JOŠ: KULTURA I ZABAVA


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar