DA LI ĆE SE ODRŽAVATI OMILJENE PRAZNIČNE MANIFESTACIJE?

0

Epidemija korona virusa pomerila je i poremetila mnoge stvari, a kako se bliže praznici, mnogi su se pitali da li će organizovati manifestacije u Beogradu.

Kako ističu čelnici gradskih vlasti, organizovanje dočeka Nove godine je i dalje u planu, odnosno postoji želja da se organizuju tradicionalni koncerti, ali će to zavisiti od epidemiološke situacije. Ono što je sigurno jeste da će se organizovati online program na dve televizije, a da li će moći građani da učestvuju u programu, zavisiće od epidemiološke situacije.

KASNI KIĆENJE GRADA – KADA ĆE ZASIJATI NOVOGODIŠNJA RASVETA?

Neće se organizovati manifestacije koje podrazumevaju veliki broj ljudi, poput Božićnog seoceta, koje se održavalo kod Hrama Svetog Save. Takođe, neće se održavati praznični program na Trgu republike, dok će klizalište biti postavljeno, ali manje nego prethodnih godina.

Dečije predstave koje su se održavale na više lokacija takođe se neće održavati, jer ne postoji mogućnost da sedenje u šatoru u grupama bude zdravstveno bezbedno u ovim uslovima.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI

 


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMORBeogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati.

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar