DA LI ĆE BITI ORGANIZOVAN DOČEK NOVE GODINE U BEOGRADU?

0

DOČEK NOVE GODINE – Ova godina je po mnogo čemu specifična i zbog preporuka povodom epidemiološke situacije u zemlji mnoge kulturne manifestacije su otkazane. Najavljeno je održavanje nekih manifestacija, a pitanje je bilo da li će biti gradskog dočeka Nove godine.

Ipak, iz gradske vlasti Beograda najavljuju da će doček Nove godine biti organizovan, ali da će broj ljudi i organizacija zavisiti od situacije i mera koje budu na snazi.

OTKAZAN TRADICIONALNI OBRENOVAČKI VAŠAR

U narednih mesec dana biće poznato kako će biti organizovan doček, a jedna od odluka je da se Nedelja muzike spoji sa dočekom Nove godine.

POGLEDAJ JOŠ: KULTURA I ZABAVA

 


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati.

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar