BIOSKOP NA OTVORENOM NA ADI CIGANLIJI, NA TAŠMAJDANU POZORIŠTE

0

BIOSKOP NA OTVORENOM NA ADI – Zbog sprečavanja širenja zaraze korona virusom i dalje je na snazi odluka Vlade Srbije da ne rade bioskopi i pozorišta, a očekuje da će to potrajati.

Zbog toga, iz gradske vlasti najavljuju kulturni sadržaj na otvorenom, kao alternativu zatvorenim objektima.

Od 1. juna na parkiralištu Ade Cigalnije, u dogovoru sa Kombank dvoranom, pa do kraja leta, nalaziće se bioskop na otvorenom, u kome će se filmovi gledati iz automobila. Plan je da prvih mesec dana, odnosno do 1. jula, bioskop bude besplatan, a da se od jula krene sa naplatom karata.

Što se alternative za pozorišta tiče, ponudiće se da se tokom leta na Tašmajdanu igraju predstave. Više informacija o tome, tek se očekuje.

VLADA DONELA NOVE MERE I PREPORUKE

POGLEDAJ JOŠ: KULUTRA I ZABAVA


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar