BESPLATNI PROGRAMI ZA DECU U RAKOVICI

0

Jedna vest koja će obradovati najmlađe stanovnike Rakovice – tokom oktobra i novembra Gradska opština Rakovica organizuje besplatne škole, kurseve i druge saržaje za decu sa ove opštine. Prijave su obavezne i počinju 15. septembra.

Decu očekuju besplatne škole plivanja, folklora, šaha, gitare, bubnjeva, rukometa, fudbala, kao i školica sporta. S obzirom da je program namenjen maloletnim licima, decu isključivo mogu prijaviti roditelji, čije je prebivalište na opštini Rakovica. Prilikom prijavljivanja, roditelji ostavljaju svoje podatke, kontakt telefon i podatke deteta (ime, prezime, starost).

U G.O. Rakovica, 1.oktobra će deci, koja su na vreme prijavljena i njihovim roditeljima biti dodeljeni besplatni vaučeri za sadržaje za koje su se prijavili. Na zvaničnom sajtu  Gradske opštine Rakovica, kao i na zvaničnoj fejsbuk stranici ove opštine, u narednim danima će biti iscrpnije informacije o sadržajima, udruženjima koja ih organizuju, lokaciji, terminima održavanja i o starosnim grupama kojima su namenjeni.

Roditelji koji su zainteresovani da svoju decu prijave za neku od ovih aktivnosti, to mogu učiniti na telefon 011/7850 144 ili e-mailom: programirakovica@gmail.com. Broj mesta je ograničen.

Prijavljivanje počinje 15. septembra i trajaće do 30. septembra ili do popune mesta.
Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar