BEOVIZIJA 2020 – KO SU FAVORITI ZA PREDSTAVNIKA SRBIJE NA EVROVIZIJI?

0

Na RTS Pesma Evrovizije – Zvanični kanal objavljene su sve numere koje će se takmičiti na Beoviziji 2020. Već su se izdvojili neki favoriti, kako po broju prikaza, to i po komentarima građana.

Tako u ovom trenutku najveći broj prikaza ima grupa Hurricane i numera Hasta la vista, potom Andrija Jo sa numerom Oči Meduze i Bora Dugić i Balkubano sa numerom Svadba veka. Sve pesme možete poslušati na LINKU.

Prvo polufinale održaće se 28. februara, drugo polufinale 29. februara, a šest najboljih iz svakog polufinala boriće se 1. marta u velikom finalu za predstavnika Srbije na Evroviziji.

POGLEDAJ JOŠ: KULTURA I ZABAVANa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar