BEOGRAD SVETLOSTI 2017 POČINJE DANAS

0

Beograd će ove nedelje biti posvećen kulturi svetla, a festival Beograd svetlosti 2017 otvara se izložbom radova Folrada Kučera i Predraga Caranovića u Kulturnom centru Grad. Izložba se otvara u 20h i trajaće tokom celog festivala.

Beograd svetlosti postoji još od 2008. godine kao jedinstveni događaj posvećen razvoju i širenju kuture svetlosti. Svi događaji iz programa su besplatni i slobodni za sve zainteresovane. Svetlucanje, program posvećen deci i mladima, i ove godine će doneti eksperimente sa vizuelnim efektima i projekcijama, kao i istraživanje fenomena perzistencije vida i optičkih iluzija. Program za naredne dane je u prilogu:

04.09.-10.09. Izložba Iluzije u Velikoj galeriji KC Grad
06.09. u 17h Međunarodni dan svetlosti u Srbiji, osnivanje nacionalnog komiteta u Velikoj galeriji KC Grad
10.09. u 15h Svetlucanje, program za decu u KC Grad

Svetlucanje je deo festivala posvećen deci u obliku radionica koje će se organizovati u dve grupe. Deo prorgama će biti namenjen predškolcima i mlađim osnovcima; Takodje, paraleno će se odvijati program za starije osnovce i srednjoškolce zainteresovane da ovu uzbudljivu avanturu zajedno sprovedemo u delo. Potrebno je prijaviti se za grupe, a prijave sa ličnim podacima (ime, prezime i uzrast) se šalju na workshop@belgrdadeoflight.comPodelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar