BEOGRAD NA TREĆEM MESTU ZA NAJBOLJI RAD OD KUĆE

0

Portal Big seven travel objavio je listu 50 gradova koji imaju najbolje uslove za rad daljinu, a naša prestonica Beograd našao se na trećem mestu.

Rangiranje je rađeno na osnovu nekoliko faktora od kojih su najvažniji troškovi života, pristupačnost internetu u parkovima i ugostiteljskim objektima.

Tako se na prvom mestu našao Talin, glavni grad Estonije, gde se dozvoljava ljudima koji rade od kuće da se tamo presele, ako ispunjavaju određene kriterijume. Pored toga ističe se naglo rastuća digitalna ekonomija i niski troškovi života.

Na drugom mestuje Tbilisi, glavni grad Gruzije. Oni su takođe uveli radnu vizu za radnike na daljinu tokom pandemije korona virusa, a na raspolaganju je veći broj poslovnog i prostora za stanovanje koji je jeftiniji nego u Zapadnoj Evropi.

Na trećem mestuje Beograd. Ističe se da su centralne pešačke zone ispunjene kafićima, galerijama i prodavnicama, kao i da je veliki izbor tehnološki dobro opremljenih prosotra za rad sa neprekidnim brzim interentom na raspolaganju.

Iza Beograda su Bali. Čijang Mail, Berlin, Singapur, Buenos Aires, Hanoj i Ljubljana.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar