BALKANSKI ŠPIJUN – HUMANITARNA AKCIJA ZA POMOĆ KULTURI

0

U organizaciji Mozzart-a u četvrtak, 7. januara 2021. godine sa početkom u 20.00 održaće se online humanitarna predstava Balkanski špijun za pomoć Udruženju dramskih umetnika Srbije.

Domaćin će biti Zoran Kesić, a u predstavi će glumiti Dragan Bjelogrlić, Vesna Trivalić, Mima Karadžić, Gordan Kičić i Branka Katić.

Predstava Balkanski špijun biće dostupna za gledanje na Mozzartovom YouTube kanalu 48 sati na LINKU. Tokom prva 24 sata od emitovanja, Mozzart će za svaki share donirati Udruženje dramskih umetnika Srbije. Takođe, svi glumci koji učestvuju odrekli su se svog honorara za učešće i takođe će ga donirati Udruženju.

Glumci se odriču svog honorara za učesce i takođe ga doniraju Udruženju dramskih umetnika Srbije.

Kultura u Srbiji tokom epidemije virusa korona mogla bi da bude opisana onom čuvenom rečenicom iz ‘Špijuna’ – ‘ako me se sete, sete’. A pošto se malo ko u jeku pandemije seti kulture, naša je dužnost da joj pomognemo. Pozorišta i bioskopske sale su poluprazne, ali online predstave su sjajan način da se nastavi kulturno uzdizanje. Kada jedna takva dobije i humanitarni karakter, onda se očekuje masovni odziv i šerovanje. Što je više šerova, to će fond za pomoć dramskim umetnicima biti veći, piše u saopštenju Mozzarta.

BESPLATNE PREDSTAVE ZA MEDICINSKE RADNIKE

POGLEDAJ JOŠ: KULUTRA I ZABAVA

 

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar