ATELJE 212 – PEDESETO IZVOĐENJE PREDSTAVE MREŠĆENJE ŠARANA

0

Atelje 212 – Večeras imate priliku da pogledate pedeseto izvođenje predstave koja nosi naziv Mrešćenje šarana, u režiji Milana Neškovića, komad kojim je konačno skinut tabu sa teme Inforbiroa i Golog otoka, u kome su duhovito prikazani izuzetno okrutni odnosi i surova borba za vlast između ljudi koji su jedni drugima bliski i jedni drugima mnogo znače.

Mrešćenje šarana je uzbudljiva, životna priča o tome kako na malog prosečnog čoveka utiču rat, smene vlasti i politički režimi, partijska načela i ideologije. Aleksandar Popović govori o iskonskom nemoralu, ideološkoj zaslepljenosti, iskrivljenom i lažnom patriotizmu i nedoslednoj prilagodljivosti svojih junaka.

U predstavi igraju: Svetozar Cvetković, Hristina Popović, Viktor Savić, Ivan Jevtović, Nemanja Oliverić, Dubravka Mijatović, Nenad Jezdić  i Dragana Đukić. Autor scenografije je Vesna Popović, kostimograf Marina Medenica, a kompozitor je Vladimir Pejković.

Predstava će biti odigrana u petak 12. januara na sceni Mira Trailović, sa početkom u 20h. Ukoliko ste zainteresovani, požurite, jer je ostalo još malo karata.
Pogledajte još:  KULTURA I ZABAVA

Mrescenje_Sarana_foto_Igor_Mandic_32 2

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar