KONCERT EKV TRIBUTE I TANJE JOVIČEVIĆ U BOŽIDARCU

0

Prvi put zajedno na sceni nastupiće Deca iz vode/EKV tribute band projekt i Tanja Jovičević za Dan zaljubljenih 14. februara na sceni Centra za kulturu Božidarac.

Tanja je bila prateći vokal EKV u periodu 1989-1993 kada je učestvovala u snimanju pesama sa poslednja tri albuma i nastupala zajedno sa njima na nekoliko turneja. Praktično je bila pridruženi član EKV-a, a u tom periodu je aktivno pevala i u svom matičnom bendu Oktobar 1864 po kojem je postala najpoznatija.

Udruženje „Deca iz vode“ u okviru koga deluje i bend ima za cilj da sve što izgleda da je bilo nekad, za današnje generacije bude i dalje tu, te u tu svrhu sarađuje sa bivšim članovima EKV-a. Do sada su zajedno sa njima nastupali Srđan Žika Todorović (bubnjar 1987-1990), Ivan Ranković Raka (bubnjar 1985-87), Boško Stanojević (basista 1994). Tanja Jovićević će biti četvrti član EKV-a koji će nastupiti zajedno sa Decom iz vode koji stručna muzička javnost ocenjuje kao najbolji i najverniji originalu EKV tribute koji je postojao, a potvrdu za to daje svakako učešće bivših članova EKV-a na njihovim koncertima.

Koncert počinje u 21h i trajaće 3 sata, ulaznice su u pretprodaji po ceni od svega 500 din u FELIX Shop, TC Sremska i Božidarac Café-u!,  a na  dan koncerta  700 din.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKA DEŠAVANJA


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar