KADA POČINJE KUPALIŠNA SEZONA NA LIDU?

0

KUPALIŠNA SEZONA NA LIDU – Pripadnici Vojske Srbije započeli su montiranje pontonskog mosta u Zemunu, do plaže Lido. Uprkos aktuelnoj situaciji sa vodostajem i epidemijom korona virusa, opština Zemun i TKC Zemun se nadaju da će sezona otpočeti uskoro.

Ukoliko se planovi nastave neometano, kupališna sezona bi trebalo da počne oko 5. jula. Takođe, sve do septembra na Lidu se očekuje bogat kulturno-umetnički i rekreativni programi, a biće organizovane i pešačke ture po Velikom ratnom ostrvu.

Pontonski most je dužine od 330 do 360 metara, u zavisnosti od vodostaja. Širina mosta koju koriste pešaci i vozila komunalnih službi je 215 centimetara.

Zbog epidemije korona virusa, posebna pažnja posvećena je sprovođenju preventivnih mera u zaštiti, poput redovne dezinfekcije plaže i mobilijara, a savetuje se i distanca između posetioca.

Povezano: OTVORENA LETNJA SEZONA NA ADI – ŠTA SE PREPORUČUJE?

viber-baner-poziv-beograduživo

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKA DEŠAVANJANa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar