HTML, CSS, PHP – BESPLATNA PREKVALIFIKACIJA ZA ŽENE NA SAVSKOM VENCU

0

Biće organizovana besplatna prekvalifikacija za žene na opštini Savski venac u oblasti informaciono komunikacionih tehnologija. Prekvalifikaciju su organizovali gradska opština Savski venac u saradnji sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija.

Program  je osmišljen radi podsticanja rodne ravnopravnosti i povećanja mogućnosti da se žene zaposle u ovoj oblasti nakon završene obuke. Ova inicijativa ima za cilj osposobljavanje za zanimanja u oblasti programiranja a planirani rezltati poziva su obuke za programere. U pitanju su sledeći programski jezici: HTML i CSS, PHP,  My SQL и JavaScript.

U prvoj fazi će će biti odabrano 160 kandidatkinja. One će 15. septembra 2017. god. polagati inicijalni test, a 30 će biti izabrano za polaganje besplatne obuke. Potrebno je da zainteresovane kandidatkinje imaju osnovno znanje engleskog jezika i rada na računaru (Word, Excel, PowerPoint).

Prijave je moguće poslati do 8. septembra 2017. god. Potrebno je preuzeti i popuniti upitnik i poslati popunjen na e-mail adresu: besplatno@savskivenac.rs.

Za sve informacije kontaktirati na tel. 011/2061-906.

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar