HIT PREDSTAVA „ŠTA ME SNAĐE“ PONOVO U AKADEMIJI 28

0

Za predstavu Šta me snađe uvek vlada veliko interesovanje. Ova hit komedija ponovo će se igrati u Akademiji 28 (Nemanjina 28), 7. decembra u 20h.

Glavni protagonista je popularna glumica Aneđlka Prpić, koja tumači lik bankarske službenice Jovanke Joke Jakovljević. Režiser je Branko Đurić Đuro, a scenarista Nebojša Romčević.

U predstavi, Anđelka je jedna mlada žena koja gradi karijeru onim što ima (pameti i znanja ponajmanje) u surovom korporativnom svetu. Sasvim slučajno se našla pred dilemom: čast i bračna vernost ili uspon u karijeri? Takvu dilemu ne može da razreši sama: čitava vojska likova joj u tome pomaže stvarajući još veću konfuziju u njenoj praznoj glavici, a direktorov sin samo što nije ušao u njenu sobu… Ovaj je svet skrojen tako naopako, da izgleda da je svaka žena bar jednom naletela na svog Harvija Vajnstajna. Zadovoljstvo je njegovo, kajanje njeno…

Ulaznice koštaju 1.000 dinara i možete ih kupiti preko prodajne mreže Eventim. Više informacija možete dobiti preko broja telefona biletarnice Akademije 28 011/3616-020 (radno vreme radnim danima je od 12 do 20h, a vikendom sat vremena pre početka predstave).

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKA DEŠAVANJA


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar