FESTIVAL EKOMANIFEST – LANSIRAJ SVOJE EKOLOŠKO ZNANJE

0

Omladinsko ekološko udruženje EcoHub poziva sve zainteresovane sugrađane, i velike i male, da se pridruže festivalu EkoManifest pod sloganom „#LansirajSvojeEkološkoZnanje!“ koji će se održati 18 maja 2019. godine u 11h na platou ispred SC ”Milan Gale Muškatirović”.

Događaj će se realizovati u okviru projekta “Eko-radionice“, na kojima se zajedno sa decom iz nižih razreda iz OŠ ,,Kralj Petar I“ i OŠ ,,Danilo Kiš“ podstiču najmlađi da brinu o okolini, a sve sa ciljem uvođenja ekologije u obrazovanje i svakodnevni život!

Sa željom da se posetiocima, naročito najmladjima,  još jednom istakne značaj brige o okruženju i čuvanju prirode, pripremljen je i kviz. Pobenike, ali i sve učesnike, čekaju originalne unikatne nagrade, rukotvorine malih polaznika naših radionica.

Ovo je prava prilika da testirate ekološko znanje i zabavite se zajedno sa svojom porodicom u kvalitetno provedenom vremenu. Za najmlađe su organizovane i zanimljive kreativne radionice na kojima će moći da nauče nešto o reciklaži i naprave zanimljive stvari od recikliranog materijala.

Takođe pozivanju se svi sugrađani da donesu razne konzerve i limenke koje ćete, uz pomoć partnera iz ReCan fondacije moći da odložite na pravi način a usput i naučiti neke zanimljive činjenice o samom procesu njihovog recikliranja.

Ulaz će biti slobodan!

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKA DEŠAVANJA


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar