DARIJA VS. VODITELJ – TWITTER BRUJI O JEDNOM PITANJU (VIDEO)

1

Od početka vanrednog stanja, odnosno epidemije korona virusa u Srbiji u medijima se često pojavljuje prof. dr Darija Kisić Tepavčević.

Juče je dr Darija Kisić Tepavčević gostovala u jednoj emisiji, a o delu tog gostovanja, odnosno o pitanju voditelja ceo dan bruji twitter. Mišljenja skoro da nisu podeljena i uglavno je svako istog stava kao i gošća.

Kakva god mišljenja o prof. dr Darija Kisić Tepavčević bili, po pitanju njene frizure ili oblačenja, u pitanju je lekar i epidemiolog, sa objavljenih više od 120 naučnih radova u međunarodnim naučnim časovima. Diplomirala je, završila magistarske i doktorske studije na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, gde trenutno radi kao vanredna profesorka na Katedri epidemiologije i pomoćnica je direktora za javno zdrave i populacionu politiku Instituta za javno zdravlje Srbije Milan Jovanović Batut.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI

50spinova-baneri-AFF-NOVO-300x250Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

1 коментар

Ostavite komentar