50spinova-baneri-AFF-NOVO-728x90

DANAS SVEČANO OTVARANJE ŽABAC OLIMPIJADE

0

Danas je svečano otvaranje Žabac Olimpijade, manifestacije koja se tradicionalno održava od 2014. godine. Otvaranje je u 10 časova na Adi Ciganliji, Veslački klub Partizan.

Manifestaciju će otvoriti direktorka manifestacije Iva Medić, dok će se prisutnima obratiti predsednik Sportskog saveza Beograda Dragan Tomašević, Veljko Ražnatović i glumac Viktor Savić.

Na Olimpijadi će svoje talente pokazati preko 500 prijavljenih učesnika uzrasta od 5 do 9 godina. koji će se oprobati u različitim sportskim aktivnostima:badminton, rvanje, fudbal i igre bez granica.

Pored sportskih aktivnosti učesnici će uživati u bogatom revijalnom programu kao i velikom broju kreativnih radionica i pokaznih treninga. Osnovna ideja i cilj manifestacije je promovisanje značaja sporta, sticanje ranih zdravih navika, kao i razvijanje interakcije među članovima porodice i kolektiva. Sve radionice su inkluzivnog karaktera što predstavlja bitan pečat manifestacije. Prijavljeni učesnici pozvani su da ponesu igračke-garderobu, dok će se prikupljena sredstva donirati Crvenom krstu Čukarica.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKA DEŠAVANJA


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar