50spinova-baneri-AFF-NOVO-728x90

OGLASIO SE I BORA ĐORĐEVIĆ NAKON NAVODA MEDIJA DA JE TEŠKO BOLESTAN

0

BORA ĐORĐEVIĆ –  U medijima se juče pojavila informacija da je popularni rok pevač i frontmen grupe Riblja čorba teško bolestan, zbog čega je morao da otkaže sve predstojeće nastupe. Pojedini mediji su preneli da je pevač oboleo od kancera prostate.

Nakon ovih navoda oglasio se i sam pevač: 

„Riblja čorba“ nije otkazala, niti će da otkaže nijedan nastup. Naprotiv, već 7. decembra smo u Minhenu, a u pripremi je i velika turneja. Zakazuju se datumi i za njen američki deo. Vest o otkazivanju koncerata je zlonamerna, s tendencijom da nam obezvredi izuzetan album „Da tebe nije“, i unese nesigurnost u naše fanove i obeshrabri organizatore.

Takođe je zlonamerno napisano da tražimo nekakve pare. Hvala onima koji su ponudili novčanu pomoć, ali novac nam nije potreban. Svi u bendu smo osigurani.

Nisam teško bolestan, što se i videlo na više nego uspešnoj letnjoj turneji u 25 gradova, a naročito na poslednja dva – 13. septembra u Ljubljani i 5. oktobra u Beču. Sviramo i pevamo bolje nego ikad. Verujemo da su ovakve dezinformacije pokušaj sabotaže nekih loših ljudi.

U ime „Riblje čorbe“, Bora Đorđević.

Izvor: Novosti

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKA DEŠAVANJA


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar