BODY COUNT NASTUPA U BAŠTI SKC-A

0

Body Count je specifičan hip-hop sastav, kombinujući uz to metal i pank. Osnovali su ga školski drugovi, pevač Ice T i gitarista Ernie C, koji vode bend. Ostali članovi postave se često menjaju. Jedan period bili su ozloglašeni zbog pesme Cop Killer koja govori o brutalnosti policije, naišli su na osude, kritike i loše komentare, pa je pesma povučena sa njihovog prvog albuma. Čak je i tadašnji predsednik Džordž Buš stariji dao podršku svima onima koji su negodovali.

Međutim, bend se posle svega odlično održao, imaju upečatljive i žestoke nastupe sa puno ritma i energije. Publiku neprestano drže na nogama na svojim koncertima velikom količinom dobre energije. Poslednji album Bloodlust je imao dobar odjek, a posebno su se izdvojile pesme No Lives Metter, Black Hoodie i Ski Mask Way.

Body Count nastupiće 18. juna u bašti Studentskog kulturnog centra, dok će predgrupe biti belgijski bend Powerstroke i britanski bend Astroid Boys.

Ulaz je u 19:30 časova, a Body Count nastupa u 21:30 časova. Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima po ceni od 2.300 dinara.

Pogledajte još: GRADSKA DEŠAVANJA

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar