BESPLATNI VAUČERI 2020 – DA LI ĆE BITI NOVE PODELE?

0

Nakon što su podeljeni svi besplatni vaučeri za turizam u Srbiji, resorno ministarstvo predložilo je Vladi Srbije da se izdvoji dodatnih 300 miliona dinara za 60.000 vaučera. Navodi se da će ovime pokušati da se nadomesti očekivani manji broj turista iz Kine.

Od početka godine podeljeno je svih 100.000 vaučera, a sada se očekuje sledeća sednica Vlade Srbije na kojoj se očekuje da ovaj predlog bude odobren.

Ukoliko se odobri ovaj predlog, građani bi mogli već sledeće nedelje ponovo da se prijave za besplatne vaučere.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKA DEŠAVANJANa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar